Du er landet på Fjerkræsaks.dk, det helt rigtige sted at finde køkkensaks. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle køkkensaks tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Køkkensaks

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Barlife.dk.

Her kan “Køkkensaks” fås til 99,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Super anvendelig saks til køkkenet Der er visse ting, som det er meget nødvendigt at have i et køkken og heriblandt kan selvfølgelig nævnes noget så som forskellige knive, skærebrætter og lignende.
Der er dog også en anden ting, som man er nødt til at hav…

Se hos Barlife.dk ❯❯

2: Pallarés Professionel Køkkensaks 20 cm.

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Pallarés Professionel Køkkensaks 20 cm. til kun 549,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne saks er en generøs og stor køkkensaks, som er fremstillet i rustfrit stål. Den er fra det spanske kvalitetsmærke Pallarès og har en behagelig pasform, som passer til højrehåndede.
Saksen kan bruges til ethvert formål i køkkenet og kan klare hårdere…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Tramontina Køkkensaks 20 cm hvid

Næste anbefaling er “Tramontina Køkkensaks 20 cm hvid”.

Dagens bedste tilbud på “Tramontina Køkkensaks 20 cm hvid” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 169,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Køkkenskaar i rustfrit stål med Microban polypropylenhåndtag. Bladet har et fintandet æg. Aftageligt rustfrit stålblad, der letter slibning og rengøring. Godt greb, håndtaget er støbt direkte på bladet for at undgå den skarver. Microban® er et materi…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Fiskars Functional Form køkkensaks

Produkt nummer 4 på vores “køkkensaks-liste” er Fiskars Functional Form køkkensaks som du lige nu kan købe for 112,- hos KitchenOne.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Denne køkkensaks er en del af serien Functional Form, hvis redskaber er udviklet til daglig brug i køkkenet, hvorfor der er lagt særlig vægt på ergonomi og funktionalitet, der giver brugeren et behageligt og godt greb. Saksens håndtag er Softouch®, så…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

5: Zwilling Køkkensaks i matbørstet stål

Forhandlerens beskrivelse:
Denne klassisker har været en del af Zwillings sortiment i mere end 75 år.
Når noget fungerer, er der ingen grund til at ændre på det og netop derfor har denne saks været uændret i form og funktion i de mange årtier.
Den saks klipper ubesværet igennem urt…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

6: Global GKS-210 Køkkensaks

Forhandlerens beskrivelse:
Når du skal klippe fødevarer i køkkenet er denne køkkens en uundværlig hjælp.
Global GKS-210 køkkensaksen er perfekt til klipning af fødevarer, knække nødder eller blot åbne emballage.  Grebet på køkkensaksen har små fordybninger, der sikrer et godt gre…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

7: Rösle Køkkensaks

Forhandlerens beskrivelse:
Klar alle de hurtige klippe-opgaver med køkkensaksen fra Rösle.
Den ligger perfekt i hånden og kan tilmed sagtens bruges af venstrehåndet.
Den er alsidig i brug, takket være det skarpe blad, der nemt klipper gennem alt hvad du sætter den for.
Det gælder o…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

8: Chroma P31 Køkkensaks type 301 by F. A. Porsche

Sidste produkt på vores liste er Chroma P31 Køkkensaks type 301 by F. A. Porsche som vi har fundet til 349,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne køkkensaks fra Chromas type 301-serie er til dig, der ikke går på kompromis med dit køkkenudstyr.
Alt udstyret i type 301-serien er produceret i højkvalitets japansk rustfrit stål af type 301 og håndslebet for at opnå den imponerende skarphed.
Sakse…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste køkkensaks i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse køkkensaks:

Dyreste Køkkensaks på listen er Pallarés Professionel Køkkensaks 22,5 cm. fra KitchenOne.dk med en pris på 801.00. Billigste udvalgte Køkkensaks er 5-i-1 køkkensaks med multiskær som du kan købe for 69.00 hos Dealshoppen. Forskellen på de to priser er 732 kr. – de 8 Køkkensaks vi har fundet koster i gennemsnit 774.11 kr.
Ovenstående Køkkensaks data og priser er hentet fra 9 butikker (Barlife.dk, Qknives.dk, KitchenOne.dk, Dealshoppen, Gucca.dk, Coop.dk, Emmalys, Erling Christensen Møbler, Homeshop.dk). Alle Køkkensaks tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køkkensaks guides:

Fandt du ikke det rigtige Køkkensaks blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køkkensaks: