Du er landet på Fjerkræsaks.dk, det helt rigtige sted at finde Tramontina køkkensaks. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Tramontina køkkensaks tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Tramontina Køkkensaks 20 cm hvid

Sidste produkt på vores liste er Tramontina Køkkensaks 20 cm hvid som vi har fundet til 169,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Køkkenskaar i rustfrit stål med Microban polypropylenhåndtag. Bladet har et fintandet æg. Aftageligt rustfrit stålblad, der letter slibning og rengøring. Godt greb, håndtaget er støbt direkte på bladet for at undgå den skarver. Microban® er et materi…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Tramontina køkkensaks i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Tramontina køkkensaks:

Dyreste Tramontina Køkkensaks på listen er Tramontina Køkkensaks 20 cm hvid fra KitchenOne.dk med en pris på 169.00. Billigste udvalgte Køkkensaks er Tramontina Køkkensaks 20 cm hvid som du kan købe for 169.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Tramontina Køkkensaks vi har fundet koster i gennemsnit 169 kr.
Ovenstående Tramontina Køkkensaks data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Tramontina Køkkensaks tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køkkensaks guides:

Fandt du ikke det rigtige Køkkensaks blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køkkensaks: